fredag 16 april 2010

Vitt, grått eller beige...

Tjusigt hus, eller hur?
Våran tanke från början var att vi skulle måla huset vitt, men när det kom var grundfärgen grå vilket gjorde sig riktigt bra. Vi får se vad det blir kanske vitt, grått eller ljus beige. Trevlig Fredag!

7 kommentarer:

  1. Jag tycker nog grått, när jag och familjen var på promenad och förbi erat hus så tyckte vi det gråa. Men klart vitt och beige blir också ett bra val!
    Trevligt att du kommer den 3 maj!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Trodde att huset skulle bli grått. Tycker det väldigt passande ut, är lite små förtjust i grått själv.

    SvaraRadera
  3. Välj grått det står sig bättre smuts och mögel syns mindre. Svärfar

    SvaraRadera
  4. Hej. Vi vill bygga storebror huset björkudden. Och tycker att de passar fint i grått, vitt eller beiget. Härom veckan såg jag en fin kombination. Huset var ljust beige och knutarna var mörkare beige. Mycket fint faktiskt. Lycka till med ert hus. Önskar att vi bygger snart med.
    Jenni

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Det är svårt det där med färg. Jag tror att det viktigaste är att man väljer den färg man allra helst vill ha eftersom man ska leva med den ett bra tag sedan.

    Ha en fin vecka! :)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Tänk på vad ni tycker om, vad ni hade för tanke från början när ni såg huset framför er, i olika årstider med blommor och snö, här hos oss är vi tillbaka på ruta ett med andra ord det vi bestämt från första början.

    SvaraRadera
  7. Vi tenker også på å male huset vårt grått, synes det er lekkert. Flott blogg forresten!

    Kristine

    SvaraRadera