söndag 8 augusti 2010


3 kommentarer:

  1. Snygg tapet :)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Vi planerar också att bygga ett Balans Valm hus och det är jättekul och lärorikt att läsa din blogg. Tak för det!
    Ni har ju gjort mycket tillägg men även en hel del som ni valt bort. Har du lust att sammanställa vad som blivit plus och minus? Hade varit jätte intressant. Och hur mycket arbete har ni gjort själva?
    Tack igen!
    /Anna

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Kul att ni planerar att bygga Balans Valm. Det är ett trivsamt hus att bo i.
    Vi har inte ändrat så, valde bara till var ett större fönster parti, placerade balkongen på baksidan för att kunna bygga en Verandan på framsidan och vi behöll färgpaket till hela huset. Att flytta balkongen och ändra fönstren kostade inget extra.
    Eksjöhus stomreste huset och färdigställde allt utvändigt. Det vi gjorde var grunden till både garage och hus. Ordnade med snickare, målare, kakelsättare osv.
    Vilket gjorde att vi kom lite billigare undan än att ta Eksjöhus pris. Dessa pengar satsade vi på "bättre"= dyrare matrial val.Det är många trådar att hålla i och tar mycket tid och kraft. Men med facit i hand har det varit värt det eftersom huset har fått den karaktär som vi önskade. Altan och den komande verandan bygger min svärfar och hans kompis. Garage bygger vi själva. Eftersom vi inte är klara så är det svårt att veta slutnotan. Men vi rekomenderar Eksjöhus, de har varit tillmötesgående och hjälpsamma. Tack för att du kikade in på min blogg och välkommen om du har fler funderingar.
    Mvh Wictoria

    SvaraRadera